Cybersecurity
Consulting

Onze ervaren cybersecurity consultants staan voor u klaar om de digitale beveiligingsrisico’s binnen uw organisatie te identificeren, evalueren en mitigeren, om zo uw digitale middelen en gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen.

 

Cyber Connects’ Consultancy

Wij beschikken over gespecialiseerde cybersecurity consultingdiensten en consultants die uw organisatie voorzien van de expertise en kennis die nodig zijn om zich te verdedigen tegen de steeds complexer wordende cyberdreigingen.

Onze consultants zijn deskundig in het identificeren van risico’s en adviseren over het mitigeren van kwetsbaarheden in uw huidige beveiligingsinfrastructuur. Tevens bieden zij strategisch inzicht om uw digitale middelen optimaal te beveiligen, waarbij een evenwichtige aanpak van risicobeheer en toekomstige veiligheid wordt gehanteerd.

Ontdek hier een selectie van onze consultants:

Information Security Manager

Onze Information Security Managers zijn experts in het versterken van uw bedrijfsbeveiliging. Zij zijn bedreven in het opereren, opstellen en implementeren van onderwerpspecifiek beleid op het gebied van cryptografie, het optimaliseren van werkprocessen, en het beheer van incidenten.  

Deze professionals zijn ook gespecialiseerd in het uitvoeren van Business Impact Analyses (BIA), het begeleiden van penetratietests (pentests) en het managen van kwetsbaarheden (vulnerability management).

Met de uitgebreide kennis en ervaring van onze Security Managers in informatiebeveiliging, kunnen wij u ondersteunen om de organisatie te beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen en de digitale veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

Information Security Officer

Onze Information Security Officers zijn vaardige kwaliteitsmanagers, gespecialiseerd in het effectief waarborgen van informatiebeveiliging. Ze zijn onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, het garanderen dat operationele teams de benodigde bewijslasten aanleveren en zich houden aan vastgestelde beleidslijnen en processen, zoals back-up-procedures, wachtwoordbeheer, en algemeen informatiebeveiligingsbeleid.

Daarnaast zijn onze Security Officers vaardig in het opstellen van een security beleid en rapporteren zij rechtstreeks aan de Chief Information Security Officer (CISO), terwijl ze zowel de interne als externe communicatie omtrent informatiebeveiliging verzorgen. Met hun proactieve benadering en aandacht voor detail zijn onze Information Security Officers essentieel voor het realiseren van de hoogste standaarden in informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

Chief Information Security Officer

De Chief Information Security Officers (CISO’s) van Cyber Connects bieden waardevolle inzichten en leiding in het ontwikkelen en implementeren van een effectieve security strategie.

Zij hebben de expertise om deze strategieën niet alleen af te stemmen op de specifieke veiligheidsbehoeften van een organisatie, maar ook om ze op een heldere en praktische manier te vertalen naar bedrijfsprocessen. Onze CISO’s zorgen voor een harmonieuze integratie van beveiligingsmaatregelen binnen de bedrijfsstructuur, waarbij de nadruk wordt gelegd op het beschermen van bedrijfsactiva zonder de bedrijfsvoering te hinderen.

Dit biedt een evenwichtige benadering van cybersecurity in uw organisatie, die zowel de veiligheid versterkt als de zakelijke efficiëntie ondersteunt.

NEEM GEEN RISICO'S

Ontdek Zorgeloze Cybersecurity

Beveilig uw bedrijf met zorgeloze cybersecurityoplossingen. Kies voor gemoedsrust en bescherming tegen digitale bedreigingen.