Cyber connects us.

Wij zijn een team van gepassioneerde cybersecurity specialisten, toegewijd aan het integreren van cybersecurity in uw organisatie en het bieden van deskundig advies op het gebied van informatiebeveiliging. Onze kernwaardes dragen bij aan het versterken van uw digitale veiligheid, terwijl we nauw samenwerken om uw informatie optimaal te beschermen en beveiligen.”

Randy Baerts

Co-Founder
Cybersecurity Consultant

Reza Razai

Founder
Cybersecurity Consultant

Focus op transparantie en integriteit

Wie zij wij?

Cyber Connects benadrukt het belang van cybersecurity binnen de organisatie en zien het als onze missie om cybersecurity te integreren, waarbij het personeel van zwakke naar sterke schakels in de beveiliging wordt getransformeerd. Onze aanpak bestaat uit een diepgaande analyse van de huidige cyberbeveiliging, het ontwikkelen van een strategie, betrekken van medewerkers via bewustwordingscampagnes en trainingen, en het ondersteunen van organisaties bij het implementeren van geavanceerde beveiligingsoplossingen. Wij streven ernaar om digitale veiligheid een fundamenteel aspect van het modern ondernemen te maken en organisaties optimaal te beschermen tegen de meest geavanceerde hacktechnieken.

Hoe kunnen
wij helpen?

Phone

Email

Connect met ons.

Bent u er klaar voor om significante vooruitgang te realiseren binnen de cybersecurity in uw bedrijf?

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe een samenwerking uw bedrijf naar een hoger cyber security volwassenheidsniveau kan tillen.