Cybersecurity
Management

Expertise op het gebied van cybersecurity, zonder de fulltime kosten van een medewerker: Ontdek de kracht van Cybersecurity Management.

Wat is Cybersecurity Management?

Cybersecurity Management brengt onze gezamenlijke expertise op het gebied van informatiebeveiliging naar uw organisatie, zonder de kosten van een fulltime medewerker. Wij ondersteunen u bij het verkrijgen en behouden van controle over informatiebeveiliging en bij het maken van doordachte beslissingen over de beveiliging van uw gegevens.

Opzetten van Information Security Management System (ISMS)

Wij ontwikkelen en implementeren een gestructureerd ISMS dat passend is bij de behoeften van uw organisatie.

Voldoen aan wet- en
regelgevingen

Onze cybersecurity managers zorgen ervoor dat uw organisatie voldoet aan alle relevante cyber security wet- en regelgevingen, zoals de NIS2 en AVG.

Behalen en behouden van certificeringen

Wij ondersteunen uw organisatie in het totaalplaatje bij het behalen en behouden van certificeringen zoals ISO 27001, NIS2 en NEN7510 die het niveau van uw informatiebeveiliging verhogen en aantonen.

Oplossen van complexe IT en cyber vraagstukken

Wij staan klaar om ingewikkelde vraagstukken met betrekking tot cybersecurity aan te pakken en te vertalen naar integreerbare oplossingen.

Implementeren Van Beheers-maatregelen Voor Actuele Risico's

Onze cybersecurity managers zorgen ervoor dat preventieve, detectieve, reactieve en correctieve maatregelen worden geïmplementeerd om voorbereid te zijn op de meest actuele bedreigingen en risico’s die binnen uw organisatie spelen.

Versterken van bewustzijn over beveiliging binnen uw organisatie

Onze trainingen en campagnes dragen bij aan het vergroten van het beveiligingsbewustzijn in uw organisatie

NEEM GEEN RISICO'S

Ontdek Zorgeloze Cybersecurity

Beveilig uw bedrijf met zorgeloze cybersecurityoplossingen. Kies voor gemoedsrust en bescherming tegen digitale bedreigingen.